+31 6 23 12 93 82 info@franciskeek.nl

Workation in Frankrijk

Het is een spontaan idee en iets wat al heel lang op mijn verlanglijstje staat. Wil jij ook even helemaal weg zijn en aan je bedrijf te werken? Zonder afleiding in een prachtige omgeving die van alle gemakken voorzien zijn?

Ik heb met zeer ervaren retraite organisators Sonja (Oud deelneemster van de online training ‘ Van Yogadocent Naar Online Yogadocent’) en Frans het bedacht en het programma samengesteld.

Meer info en boeken

Welkom bij de “French Connection: Tech & Wellness” Workation in Haute Marne, Frankrijk!

Als je ernaar verlangt om de technische mogelijkheden van online programma’s te begrijpen en tegelijkertijd aan je welzijn te werken, dan is “French Connection: Tech & Wellness” de perfecte bestemming voor jou.

Sluit je aan bij gelijkgestemde deelnemers en creëer, leer en ontspan in het Bourgondische Frankrijk.

Bij “French Connection: Tech & Wellness” krijg je:

  • Diepgaand Technische workshops: Ik zal je begeleiden bij het begrijpen en creëren van online programma’s. Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt, we hebben iets te bieden voor iedereen.
  • Workshop: ‘Holistisch ondernemen’ Bouw je online programma in Dosha-harmonie. Ontdek hoe je de kunst van het maken van online programma’s kunt verweven met de principes van Ayurveda. Leer over de dosha’s en vind balans tussen technologie en wellness.
  • Individuele Massages: Laat jezelf verwennen met een verkwikkende massage om te ontspannen en je creatieve geest te voeden.
  • Een Oase van Rust: Geniet van de serene schoonheid van Haute Marne, terwijl we je tijdens deze dagen in de watten leggen.

Wanneer: Van zondag 22 tot en met 26 oktober

Waar: Chateau Melay Haute Marne, Frankrijk

Investering: € 1197,- ex btw nu early bird 997,- ex btw tot 27 sept.
De prijs is op basis van een 2 persoonskamer*

exclusief:
Vervoer en tolwegen
reisverzekering en of annuleringsverzekering
*1 persoons kamer toeslag indien gewenst

Mis deze kans niet om je technische vaardigheden te verbeteren terwijl je in luxe wordt ondergedompeld. Reserveer nu je plek voor een onvergetelijke “French Connection: Tech & Wellness” workation!

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om je aan te melden. We kijken ernaar uit je te verwelkomen in Haute Marne!

Groetjes Sonja, Frans en Francis,

Francis

Chat openen
1
Hulp nodig?
Hoi kan ik je ergens mee helpen?