• Word jij er ook gek van als er een programma of tool niet werkt?
  • Dat je je rot zoekt naar de oplossing?
  • Dan een halfbakken Engelse video aan het bekijken bent en ontdekt dat het nou net niet is wat je zoekt!
  • Ben jij opzoek naar een oplossing voor je probleem?
  • Wil je gewoon eens daarover sparren met mensen die ook daar tegen aanlopen? 

Je kunt natuurlijk ook zelf het wiel uitvinden. Er zijn genoeg Engelstalige instructievideo’s te vinden op YouTube. Maar… je kunt ook van mij leren hoe je stap voor stap een bepaalde tool moet gebruiken. Het is echt niet moeilijk maar je moet het net even weten!

Ik werk met korte filmpjes.
Omdat ik als geen ander weet hoe jij je voelt.
Soms moet je het gewoon even weten en kan jij het heel goed ook zelf! 

Ben jij ondernemer en wil je meer technische kennis opdoen?
Wil jij in jezelf investeren en blijven groeien als ondernemer?
Wil jij geen Engelse tutorials meer bekijken waar geen touw aan vast te knopen is?
Ben jij iemand die het leert door te doen?

Kijk je mee?

Nu voor 47,- ex btw lifetime toegang

Met code: RENOVATIEIn de videodatabase zitten video's die je net even de handigheden geven waar je zelf niet aan zou denken

Autorespond mail aanmaken, lijstmanagers maken etc. 

Instagram tips, Facebook tips

ActiveCampaign basis stappen

Vimeo, Souncloud, contentbuilders

Divi tool

Hoe je een mooie E-book cover maakt

Ben jij al toe aan nieuwe skills?


Wat zeggen anderen over mij?

Daniëlle LeuveringEigenaar VOP Support

Francis is een topper in het helpen van haar klanten met al haar technische kennis. Ze heeft veel geduld, vindt overal een oplossing voor en beschikt over enorm veel technisch inzicht. Ik raad Francis aan omdat ze betrouwbaar is, haar kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan voor haar klanten en zelf ook blijft ontwikkelen zodat ze haar klanten optimaal kan bedienen.

Ineke KremersEigenaar Regeldaad

Francis' ondersteuning heb ik hierin als zeer waardevol ervaren; ze heeft mij gekoppeld aan een stageklant die goed bij mij past en als ik tegen problemen aan liep of als ik iets niet wist, dan was ze er altijd om mij verder te helpen. Daarbij heeft ze een enorme kennis op het gebied van online academies bouwen.

Ik denk eerlijk gezegd niet dat ik zonder dit programma met stageklant net zoveel geleerd zou hebben als ik nu heb in de afgelopen drie maanden. Mijn kennis is enorm verbreed en ik kan mijn klanten nu goed adviseren, met ze meedenken en met een gedegen aanpak een academie bouwen.

Ik bied ook graag een platform aan. Dus heb je een mooie videoserie over een tool neem dan contact met mij op en ik ga kijken of ik hem kan plaatsen in de videodatabase. Als jij een serie aanlevert krijg je gratis toegang tot mijn database. Mail naar info@franciskeek.nl

Wie ben ik?

Ik ben Francis Keek

I love tools en vind het ook leuk deze uit te zoeken en te delen. Ik ben 5 jaar ondernemer en heb veel geleerd van mijn ondernemersreis. 

Ik vind het zo zonde dat mensen vastlopen op de techniek. 

Ik ben er wel van overtuigd dat je zelf de basis moet kunnen. Want pas als jij begrijpt hoe het moet en hoeveel tijd het kost kan je dit aan derde uitbesteden.

Mijn klanten zeggen dat ik goed bereikbaar ben en voor ze klaar sta. Ik heb het totaaloverzicht en kan snel schakelen. Ik denk altijd in oplossingen en ik sta voor mijn kwaliteit. Ik word ook erg blij als ik een vraag van een klant krijg, dan ga ik AAN.

Zelf hebben ze het dan al gezocht en ik zit in een paar klikken op de oplossing. Het is maar net hoe je een zoekopdracht geeft dat is voor mij ook zo’n vanzelfsprekend ding. Daar denk ik niet over na maar doe het gewoon.

In de Facebookgroep kan jij mijn de vraag stellen waar jij op vast loopt en ik zal dan kijken of ik er een video van kan maken.

Ik ben dè technische HELPDESK voor ondernemers!  

Dit Wil Ik!

Linda SnijdersEigenaar Your Second You

Als VA heb ik geleerd om je te specialiseren in 1 a 2 onderwerpen. Ik help mijn klanten liever op 1 a 2 onderwerpen heel erg goed, dan allerlei ad-hoc werkzaamheden te doen.

Francis geeft, met haar filmpjes over de diverse onderdelen, heldere uitleg over de processen. Wanneer je er niet uitkomt, staat ze klaar om je te helpen.


Marguerite UljéeEigenaar Uljée Virtueel Assistent

De opleiding heeft me heel veel gebracht! Groter bereik qua klanten, heel veel inzichten gekregen, en ik vind dat mijn pakket hiermee op een waardevolle manier uitgebreid is. Ik ben heel blij met alle filmpjes die zoveel verduidelijken.


Yvonne SmedtsEigenaar VAYS

 Ik ben blij met de bereikbaarheid van Francis en het snelle reageren en anticiperen op moment dat er problemen zijn. Dat helpt enorm.

Nu voor 47,- lifetime ex. btw

Met de code: RENOVATIE

Op dit programma zijn mijn algemene voorwaarden van toepassing.