Video database voor
online ondernemers


  • Word jij er ook gek van als er een programma of tool niet werkt?
  • Dat je je rot zoekt naar de oplossing?
  • Dan een halfbakken Engelse video aan het bekijken bent en ontdekt dat het nou net niet is wat je zoekt!
  • Ben jij opzoek naar een oplossing voor je probleem?
  • Wil je gewoon eens daarover sparren met mensen die ook daar tegen aanlopen? 

Je kunt natuurlijk ook zelf het wiel uitvinden. Er zijn genoeg Engelstalige instructievideo’s te vinden op YouTube. Maar… je kunt ook van mij leren hoe je stap voor stap een bepaalde tool moet gebruiken. Het is echt niet moeilijk maar je moet het net even weten!

Ik werk met korte filmpjes.
Omdat ik als geen ander weet hoe jij je voelt.
Soms moet je het gewoon even weten en kan jij het heel goed ook zelf! 

Ben jij ondernemer en wil je meer technische kennis opdoen?
Wil jij in jezelf investeren en blijven groeien als ondernemer?
Wil jij geen Engelse tutorials meer bekijken waar geen touw aan vast te knopen is?
Ben jij iemand die het leert door te doen?

Kijk je mee?

Doe je mee?
Voor 97,- ex. btw

Of per maand voor 10 euro

In de videodatabase zitten video's die je net even de handigheden geven waar je zelf niet aan zou denken

Autorespond mail aanmaken, lijstmanagers maken etc. 

Extra handigheden van Profitbuilder 1.0 en ook 2.0

ActiveCampaign basis stappen

Extra handigheden van Thrive

Videotools

Hoe je een mooie E-book cover maakt

Ben jij al toe aan nieuwe skills?


Wat zeggen anderen over mij?

Daniëlle LeuveringEigenaar VOP Support

Francis is een topper in het helpen van haar klanten met al haar technische kennis. Ze heeft veel geduld, vindt overal een oplossing voor en beschikt over enorm veel technisch inzicht. Ik raad Francis aan omdat ze betrouwbaar is, haar kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan voor haar klanten en zelf ook blijft ontwikkelen zodat ze haar klanten optimaal kan bedienen.

Ineke KremersEigenaar Regeldaad

Francis' ondersteuning heb ik hierin als zeer waardevol ervaren; ze heeft mij gekoppeld aan een stageklant die goed bij mij past en als ik tegen problemen aan liep of als ik iets niet wist, dan was ze er altijd om mij verder te helpen. Daarbij heeft ze een enorme kennis op het gebied van online academies bouwen.

Ik denk eerlijk gezegd niet dat ik zonder dit programma met stageklant net zoveel geleerd zou hebben als ik nu heb in de afgelopen drie maanden. Mijn kennis is enorm verbreed en ik kan mijn klanten nu goed adviseren, met ze meedenken en met een gedegen aanpak een academie bouwen.

Ik bied ook graag een platform aan. Dus heb je een mooie video serie over een tool neem dan contact met mij op en ik ga kijken of ik hem kan plaatsen in de video database. Als jij een serie aanlevert krijg je gratis toegang tot mijn database. Mail naar info@franciskeek.nl

Marloes van HeerenbeekEigenaar De Fotoboekenhulp

Een online training met een duidelijke uitleg over hoe deze trainingen te maken zijn. In deze paar weken heb ik veel geleerd en ik kan niet wachten om dit in de praktijk te brengen.

Helma de BruinEigenaar De Bruin Office Support

Je kennis van Wordpress wordt groter, de diversiteit van tools die je kunt gebruiken om een mooie academie te maken is groot en je wordt ook op je creativiteit aangesproken iets wat ik heel leuk vond.

Wie ben ik?

Ik ben Francis Keek

En heb na 20 jaar in loondienst gezeten te hebben gekozen voor het ondernemerschap.

Dat is niet zonder slag of stoot gegaan. Ik kreeg in september 2012 te horen dat mijn functie kwam te vervallen. In die tijd in loondienst was ik kostwinner.

Deze situatie was voor mij echt een kans om iets anders te gaan doen. Ik kreeg ook een mooie buffer mee en een opleidingsbudget.

Na de VA opleiding gevolgd te hebben ben ik aan het werk gegaan.

Vooral de kracht van de community is iets wat ik heel gaaf vond. In loondienst merkte ik zo vaak dat mensen negatief deden over het werk of de leidinggevende. Maar hier nee iedereen was zoooo inspirerend en wilde zo graag voor zichzelf beginnen.

Dit Wil Ik!

Het was een warm bad en heel fijn dat je terug kon vallen op al die collega's we zagen elkaar ook niet als concurrenten, nee er was genoeg.

Inspiratiebron

Bijna 2 jaar lang heb ik samengewerkt met Simone Levie. Zij is mijn grote inspiratiebron. Ik heb enorme bewondering voor haar. Hoe zij haar succesvolle bedrijf binnen korte tijd heeft opgebouwd… geweldig! Zij heeft mij ook gestimuleerd een eigen online training te ontwikkelen. Ik heb in die periode heel veel geleerd. 

MPOP Business Coach

In september 2016 ben ik gestart met het programma van Simone Levie om MPOP Business Coach te worden samen met 7 andere fantastische ondernemers.

Juist de combinatie als Business Coach en trainer van technische VA's zorgt voor deze perfecte combinatie. 

Ik heb er zin in, jij ook?​

Dit Wil Ik!

Linda SnijdersEigenaar Your Second You

Als VA heb ik geleerd om je te specialiseren in 1 a 2 onderwerpen. Ik help mijn klanten liever op 1 a 2 onderwerpen heel erg goed, dan allerlei ad-hoc werkzaamheden te doen.

Francis geeft, met haar filmpjes over de diverse onderdelen, heldere uitleg over de processen. Wanneer je er niet uitkomt, staat ze klaar om je te helpen.


Marguerite UljéeEigenaar Uljée Virtueel Assistent

De opleiding heeft me heel veel gebracht! Groter bereik qua klanten, heel veel inzichten gekregen, en ik vind dat mijn pakket hiermee op een waardevolle manier uitgebreid is. Ik ben heel blij met alle filmpjes die zoveel verduidelijken.

Yvonne SmedtsEigenaar VAYS

 Ik ben blij met de bereikbaarheid van Francis en het snelle reageren en anticiperen op moment dat er problemen zijn. Dat helpt enorm.

Doe je mee?
Voor 97,- ex. btw voor een jaar 

Of per maand voor 10 euro

Op dit programma zijn mijn algemene voorwaarden van toepassing.