+31 6 23 12 93 82 info@franciskeek.nl

Start Before Your Ready

Nadat ik bijna 10 jaar had gewerkt bij een woningbouwvereniging kreeg ik in september 2011 te horen dat mijn functie kwam te vervallen. In die tijd in loondienst was ik ook kostwinner.

Verschrikkelijk weg was mijn toekomst, weg was mijn zekerheid. Of was die zekerheid niet zo zeker en had ik het gewoon nodig om de fear te voelen en was deze situatie voor mij echt een kans om iets anders te gaan doen?

Na een korte pauze ben ik de VA opleiding gaan doen. Ik had mezelf voorgenomen dat dit een succes zou worden. Wat ik ontzettend gaaf vond was de kracht van de community. In loondienst merkte ik vaak dat mensen negatief deden over het werk of de leidinggevende. Maar hier niet, nee iedereen was zoooo inspirerend en wilde zo graag voor zichzelf beginnen.

Het was een warm bad en heel fijn dat je terug kon vallen op al die collega’s, we zagen elkaar ook niet als concurrenten, nee er was genoeg.

In maart 2014 kocht ik het programma van Simone Levie. Ik ging in haar Facebook groep mensen helpen met wat technische problemen, gewoon omdat ik dat leuk vond. Simone was toen nog niet gestart met haar programma ‘Maak Prachtige Online Programma’s‘ (MPOP). Ze voelde toen al dat ze wel hulp kon gebruiken en zocht contact met mij. Er was direct een klik en ik ging voor haar werken. In het programma zaten zelfstandige ondernemers en de techniek was vaak de bottleneck. Het was vaak dat mijn hulp werd ingeschakeld en al snel werd ik de expert op gebied van de techniek. MPOP werd groot heel groot en mijn bedrijf groeide en groeide.
Ik kon de vraag van al mijn klanten niet meer aan en merkte dat onder mijn collega’s nog niet veel technische VA’s zaten. Dat moest veranderen!

In het business programma waar ik in jan 2015 samen met Simone aan meedeed zei ik; “Ik ben Francis Keek en ik ga een online programma maken voor VA’s”. Dat was mijn eerste stap in het licht. Doodeng vond ik dat!
Nu moet je weten dat ik in een vergadering altijd de beste ideeën had maar altijd mijn mond hield. Waarom? Wie was ik nou met mijn LBO diploma? Ik zal het vast verkeerd hebben en dan lachen ze me uit en word ik ook nog rood!

Dat van die opleiding zat heel diep! Dit terwijl ik mezelf al lang had bewezen in mijn functie als projectassistent op HBO niveau. Maar ja ik had geen papiertje..

Op het eerste SBE (spirit business event) 15 mei 2015 voelde ik dat ik dat ik ook in het licht mocht gaan staan. Gaan staan voor wie ik ben en niet in de schaduw van mijn opdrachtgevers.

Ik besloot dat online programma te maken voor VA’s waarin ik ze kon leren hoe ze een online programma konden maken voor hun klanten. Op 18 aug 2015 lanceerde in mijn training en ik had direct 16 deelnemers die aan mijn betaalde programma meededen. En dat terwijl ik nog geen letter op papier had gezet. Het was ‘the start before you’re ready’ methode. Geweldig ik voelde toen al dat dit programma de levens van veel VA’s zou veranderen.

Op het tweede SBE 11 november 2015 liep ik letterlijk Anita Faber tegen het lijf! Uit de 350 mensen die daar aanwezig waren. Anita had mij al gemaild dat ze graag wat meer wilde weten over mijn programma ‘Bouw een Prachtige Online Academie’. Na het SBE zouden we even skypen! Anita was net als VA begonnen, een gouden greep bleek achteraf.


Foto: De Virtuele Helden en Myrinne (trainer)

In maart dit jaar ben ik met mijn vijfde ronde gestart. Ondertussen heb ik het business programma van Simone afgerond en mag ik mezelf business coach noemen. Als business Coach ben ik het eerste avontuur aangegaan met mijn vier Virtuele Helden, ik heb ze nu bijna 6 maanden gecoacht. En wat voor avontuur!! Alle vier zijn ze enorm gegroeid. Ik ben een trotse coach en dankbaar voor hun vertrouwen in mij!

Ik geef op 6 juni om 20:30 een webinar en zal daar alles vertellen over mijn lessen die ik heb geleerd. Anita zal daarbij mijn gast zijn en zij zal haar geheim vertellen van haar succes. Ik zou het super leuk vinden als jij erbij wilt zijn. Ken je nog VA collega’s of heb je zelf een VA stuur deze post dan vooral door! Je kunt je aanmelden via deze link https://attendee.gotowebinar.com/register/2750515581203807490

Francis

Chat openen
1
Hulp nodig?
Hoi kan ik je ergens mee helpen?