+31 6 23 12 93 82 info@franciskeek.nl

Stapje voor stapje de dingen doen, geeft structuur en overzicht

Als ondernemer moet je zoveel dingen doen en dan lijkt de structuur en het overzicht soms wel erg ver te zoeken. Vooral als het op techniek aankomt kan het echt slapeloze nachten geven. Nou, dat zou niet de bedoeling van ondernemen moeten zijn toch? Nee, daar is een oplossing voor, besteed dat soort dingen uit aan de expert.

In de reeks van mijn vier Virtuele Helden wil ik je deze week graag voorstellen aan Laura Jacob.

Laura is een vrouw van 30 jaar, geboren en getogen in Dordrecht. Ze woont samen met haar vriend Kristian en haar twee dochtertjes van 2 en 4 jaar oud.
Laura heeft een bachelor in ICT en werkt inmiddels alweer 6 jaar als applicatiebeheerder op een middelbare school. Daarnaast heeft ze ook 5 jaar lang een eigen webwinkel gehad in kinderkleding. Sinds november is ze naast haar baan gestart als Virtual Assistant en ze heeft inmiddels de stap genomen om haar baan op te zeggen. Vanaf de zomervakantie gaat ze fulltime aan de slag als ondernemer.

Door haar ICT achtergrond is Laura erg goed in het uitzoeken van de technische mogelijkheden van de applicaties. Ze zoekt naar manieren om de processen te automatiseren zodat de software werkt voor jou en jij zelf meer tijd overhoudt voor andere dingen. Laura kan je adviseren over hoe je de tools en applicaties kunt gebruiken voor jouw bedrijf en helpt je met het inrichten hiervan. En uiteraard neemt ze je dan veel uitvoerende taken uit handen. Zo kan Laura je helpen door het bouwen van je website, webshop, salespage, academiesite of door het inrichten en beheren van je e-mailmarketing en social media.

Als ik haar moet omschrijven in 3 woorden zijn dat: enthousiast, betrouwbaar en analytisch.

Ik heb haar gevraagd waarom ze heeft gekozen voor het traject Virtuele Helden bij mij en wat haar doel met dit traject is: “Ik wilde mijn onderneming gelijk goed starten, dus wilde ik heel graag aan de slag met een businesscoach. Ik heb ook verschillende VA opleidingen overwogen, maar het was steeds net niet helemaal wat ik zocht. Toen ik dit aanbod van Francis zag was ik gelijk enthousiast. Francis heeft als VA al zoveel mooie dingen bereikt dat ik graag van haar wilde leren.”

“Mijn doel is vooral uitvinden wie ik ben als ondernemer, wat ik te bieden heb en hoe dit van waarde kan zijn voor andere mensen. Ik hoop ook een stukje onzekerheid en perfectionisme te overwinnen. En daarnaast wil ik ook leren hoe de wereld van het online ondernemen in elkaar zit.”

Ook heeft Laura nog een speciale aanbieding voor een paar ondernemers:
“Voor ondernemers die hele mooie content op de plank hebben liggen, maar moeite hebben met de technische realisatie hiervan heb ik een heel mooi aanbod. Namelijk mijn 1-op-1 live sessie. We gaan een dag live samenwerken en maken een volledig uitgewerkt plan hoe we verschillende tools en applicaties gaan inzetten zodat de techniek werkt voor jou! We automatiseren zoveel mogelijk processen zodat je zelf tijd overhoudt om te werken aan je product of dienst. Je krijgt helder welke tools je nodig hebt en hoe deze met elkaar verbonden zijn. We gaan jouw plan helemaal uitwerken in de projectmanagementtool Asana, zodat je na afloop een houvast hebt om je plan uit te voeren of eventueel uit te besteden. Voor 4 ondernemers is er nog een mooie aanbieding dus kijk snel op mijn website http://www.laurajacob.nl/live-1-op-1-sessie

“Daarnaast zijn Ingrid Staal en ik bezig met een heel erg gaaf project wat we na de zomervakantie gaan lanceren. We hebben echter nu al een heel leuk aanbod voor mensen die mee willen draaien in onze pilot. Volgende week zal Ingrid Staal meer vertellen over dit aanbod.”

 

Francis

Chat openen
1
Hulp nodig?
Hoi kan ik je ergens mee helpen?