Sinds 2014

Happy Clients

Video review van Corine van Zoelen

Corine en ik werken sinds 2019 samen aan het programma van yogadocent naar online yogadocent. Dit programma heet vanaf 9 januari Van Ondernemer naar Online Ondernemer Ik doe daar de technische ondersteuning en verzorg de online academies voor haar deelnemers.Ik ben heel erg blij dat ik met Corine samenwerk.

‘Het hedendaagse ondernemen vraagt aardig wat technische kennis. Toen ik meer en meer online ging ondernemen kwam er een stortvloed van technische aspecten op mijn pad, programma’s die naadloos met elkaar samen moesten werken, workflow, logistiek.

Ik zou mij daar stuk voor stuk in kunnen verdiepen, maar het werkt veel effectiever om met Francis samen te werken, die de technische knowhow heeft of zich razendsnel eigen maakt, waardoor ik geen omkijken meer heb naar technische issues. Echt een verademing! Ze werkt snel, efficiënt en secuur en is goed betaalbaar, waardoor ik mij op mijn core business (opleiden van mensen) kan richten.’

Lars Faber Ademcoach en schrijver van vele boeken

Sjoukje de Haas Energetisch Business Mentor en nog veeel meer……

Francis is al enkele jaren mijn technische VA en werk super graag met haar samen. Eerst deed ik het technische gedeelte van het online ondernemen zelf, maar al snel wist ik dat ik dat niet zelf allemaal wilde doen. Ik heb voor Francis gekozen omdat het goed klikt, ze mij begrijpt en goed is in haar werk. Daarnaast wilde ik iemand die kennis had van Autorespond, omdat ik daar mee werk als online tool en Francis kent dat goed. Ze zet graag haar talent van dienstbaarheid en teamwork in en haar expertise ligt op de technische kant van het online ondernemen. Doet niet alleen wat ik van haar vraag, maar denkt ook mee om samen tot de beste, slimste en simpelste oplossing te komen. Ze helpt mij met de technische kant van het online ondernemen: shoppingcart, facturen die automatisch worden aangemaakt en verstuurd, beheren of aanpassen klantgegevens, aanpassingen van facturen of credit facturatie, exporteren van gegevens, salespages, inschrijfpaginas, emaillijsten, mailings versturen, opzetten funnels, oplossen technische vragen van mijn klanten en opzetten en bijhouden van mijn online academy waarin al mijn online programma’s staan. Het resultaat is dat ik geen kopzorgen heb over HOE ik het technische gedeelte allemaal moet inrichten en scheelt mij tijd en frustratie. Ik gun iedere online ondernemer (een) Francis! Ik ben super blij en dankbaar dat ze mijn team versterkt, ik wil niet zonder haar.

Francis werkt snel, nauwkeurig en heeft de nieuwste kennis in huis. Ideaal om projecten aan uit te besteden!

 

Ralph Moorman, hormoondeskundige
Merle Mudde serie entrepreneur zegt over het DIY traject.

“Via via kwam ik terecht bij Francis, ze kwam ervaren over en ik voelde direct een klik.

Inmiddels heb ik een prachtige online academie. Sinds januari ben ik moeder geworden en door mijn online training verdien ik nu zelfs in mijn verlof geld.

Francis is snel, deskundig en ontzettend fijn om mee samen te werken.”

Corine van Zoelen  de Yoga Business coach

“Ik heb een VIP dag geboekt met Francis omdat ze zoveel technische kennis heeft en wat voor haar heel normaal is, is voor mij een abracadabra.
Ik hoopte wat technische kennis op te doen over verschillende online tools, maar ik heb zoveel meer geleerd.

Niet alleen grote programma’s maar ook kleine dagelijkse handelingen die ik heel vaak deed gedurende de dag en me veel tijd kostte. Er zijn nu zoveel dingen geautomatiseerd.
Er is zoveel mogelijk waar ik geen weet van had.
Ik heb vaak spontaan een idee en dit wil ik dan direct omzetten tot een plan. Nu is het ook fijn dat ik dit direct zelf kan doen en niet afhankelijk ben van derden. Deze VIP dag heeft me één dag gekost maar dit scheelt mij tijdswinst en op langere termijn ook zeker financiële winst.”

 

Video review van Marlou Volkerink
Ik heb voor de Instabranding trainingsomgeving gemaakt.
En later Hello New You met workout video’s en lifestyle changes. www.hellonewyou.nl
Website van www.marlou.nl

Marlou is expert op het gebied van branding en flatlay fotografie. Ook als je weer in de juiste flow wilt komen met je leven en bedrijf kan je heel goed bij haar terecht.

Het is altijd een feest om met haar te werken.

Video review van Valentine Berning

Valentine heeft een programma gemaakt om je echt purpose te ontdekken neem een kijkje op https://www.freakingpurpose.nl Ik heb bij haar het thema business coach gebruikt. Ik heb altijd fijn met Valentine samengewerkt en ben trots op haar en het resultaat.

Wat zeggen mijn deelnemers?

“Ik vond het traject bij Francis echt super leuk om te doen. Ze neemt je stap voor stap mee en begeleid je heel persoonlijk en heel prettig

“Ze heeft mij het vertrouwen gegeven om echt hiermee aan de slag te gaan en vol vertrouwen mijn eigen bedrijf te starten.”

“Gewoon doen en niet twijfelen”

LINDA AMMERLAAN
Online Business assistant

 

Het programma heb ik als zeer positief ervaren, je gaat echt stap voor stap door het programma heen. De video’s vond ik erg prettig.

Als ik tegen een probleem aanliep dan kon ik Francis bellen en was het zo opgelost”

Als je twijfelt, gewoon doen!

GEA LAMBERTS 
Virtual Professional bij Meer Zichtbaar

“Het programma vond ik erg prettig. Ik houd zelf erg van visueel, de video’s waren erg duidelijk en fijn. Het was een heel duidelijk, overzichtelijk en goed te volgen programma.

Francis is makkelijk te bereiken, wat erg prettig is om op terug te vallen”

SASKIA JOLING
Eigenaar Your Online Professional

Ik ben ontzettend blij dat ik het VIP programma heb gevolgd omdat ik nu wat ik heb geleerd in de praktijk kan brengen terwijl Francis nog even meekijkt. Ondanks dat het een online programma krijg je ontzettend veel persoonlijke aandacht en beantwoord Francis al je vragen. De videolessen zijn een bron van informatie. Hier wordt in detail uitgelegd hoe diverse plugins en tools werken. Ik kan mijn klanten nu goed adviseren bij het maken van de keuze die voor hun het meest geschikt is.

Claudia Szokol

De opleiding “Bouw een Prachtige Online Academie” en dan het VIP-traject heeft mij stap voor stap geleerd hoe ik dit moest doen. Ik had al een product verkocht in het kader van “Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan”, maar het was toch een hele klus. Die klus had ik niet kunnen klaren zonder de instructievideo’s, de checklists en de inspirerende ondersteuning van Francis.
Resultaat: een zeer tevreden klant, een trotse cursist (ik dus) en een opstap voor mij om hier in de toekomst met veel plezier aan verder te werken.

Truus Bitter

Deze training heb ik bij Francis gedaan omdat ik mezelf verder wil ontwikkelen als Virtueel Professional. Ik ben Francis (live) tegengekomen op een event voor Virtual Assistants. Zij is een aardige en vooral ict goed onderlegde technische vrouw met de kennis van nu op het gebied van het maken van online programma’s. Ik heb net als Francis de opleiding voor Virtual Assistant gedaan bij de Academie voor VP’s en heb haar leren kennen als een vrouw die durft, die zichzelf verder ontwikkelt en andere VA’s wil ondersteunen bij het leren maken van online trainingen. Door middel van haar online training in haar eigen Academie loodst zij je door alle onderdelen die nodig zijn om een mooie Academie/training te bouwen in WordPress en daarnaast geeft ze goede support via Skype en in een besloten Facebookgroep. Ik heb veel geleerd en hoop dat ik nog veel online trainingen mag maken voor kennisondernemers.

Willy van Putten

De persoonlijke begeleiding van Francis bij de training is erg waardevol. Francis is erg enthousiast en laagdrempelig bereikbaar. De lessen 8 en 9 zijn een extra fijne aanvulling op de ‘stof’.

Pauline Kort

De opleiding ondersteunt het zelfstandig worden. Je kunt de onderdelen nog terugzien. Er is contact mogelijk met de coach Francis, die altijd bereid is je bij te staan, is het niet direct, maar dan doet ze dit zsm en dat is snel. Ze laat je niet zitten. De opleiding bij Francis, is Francis zelf: verhelderd, duidelijke richtlijnen en hulp bij ongemakken, metaforisch.

Francis is een professional en coach die haar vak verstaat. Ze weet heel veel van diverse online systemen. Ze begrijpt ook als mens / coach dat je wel eens vastloopt en heeft daar begrip voor. Ze maakt tijd voor je vrij, ze is heel sociaal, toegankelijk. Ja, ik vind Francis echt een tof mens en een fijne coach!

Irene van Leeuwen

Wat was het meest waardevolle van de training?

Kennis van tools en het vertrouwen dat ik het ook in me heb om een online academie te bouwen ook al lukt het misschien niet altijd meteen en zonder slag of stoot 🙂
Het feit dat ik met een stageklant kon werken. Zonder de stageklant had ik echt niet de stappen gemaakt die ik nu wel heb kunnen maken. Nu was het echt belangrijk dat ik iets goeds op moest leveren (zoals het bij een normale klant ook gaat).

Claire Boldewijn

Bij Francis Keek ben ik de training ‘Bouw een prachtige online academie’ gaan doen toen ik bezig was aan een carrièreswitch. Ik was net gecertificeerd als Virtual Professional maar twijfelde of ik wel als zodanig wilde werken.

Ik besloot op mijn gevoel af te gaan en bij Francis de VIP-training te gaan volgen. Mijn keuze viel op Francis omdat ik gehoord had dat zij dé expert is wat betreft het bouwen van online academies, ik in haar VIP-training aan het werk zou gaan met een stageklant, ze een uitgebreid netwerk heeft, goed kan coachen en heel praktisch, hulpvaardig en makkelijk en goed bereikbaar is.
De Facebookgroep is ook fijn om je vragen te kunnen stellen. Er wordt goed met elkaar meegedacht en je krijgt snel reactie van Francis.

In het traject met Francis leerde ik niet alleen de ins en outs van het bouwen van een online leeromgeving, maar ook dat dit helemaal matcht met die aspecten die ik belangrijk vind in mijn (online) werk: klant- en doelgericht werken, advies en begeleiding op maat, kennis overdracht, samenwerken, sparren en creativiteit. Ook heeft dit traject me rust gegeven en focus op mijn volgende stap: expert worden in het ontwikkelen en bouwen van online leeromgevingen.

Voor mij is Francis de go-to-person als het om online academies en coaching gaat.
Dankjewel Francis Keek!

Herma Dennekamp

Waar moet ik beginnen er is in een half jaar zoveel gebeurd. Je heb mij echt is de DOE stand gezet van Plannen naar DOEN”

“Niet twijfelen echt doen het kan je met je bedrijf zoveel verder helpen”

INGRID STAAL
Mede eigenaar Virtualflow

“Het was een heel bijzonder traject het is een heel bewogen half jaar geweest. Er is zoveel gebeurd en het Virtuele Helden traject liep daar als een rode draad doorheen”

“Heel veel mensen ontmoet mede door Francis en we hebben hele mooie contacten kunnen leggen. En ja als bonus heb ik mijn business partner leren kennen. Francis verbindt ook echt”

LAURA JACOB
Mede eigenaar Virtualflow

“Francis heeft mij geleerd om echt door mijn blokkades heen te gaan, en als je daar doorheen gaat dat daar echt je groei ligt”

“Wanneer je opzoek bent naar een coach die begrijpt waar jij als ondernemer tegenaan loopt, dan heb je aan Francis een juiste coach. Zij weet je de juiste stappen te laten zetten en op die manier zodat jij het nog wel blijft”

INGRID GROEN
Virtual Assistant

“Francis gaf ook de opdracht om een facebook live te doen en toen ontdekte ik dat ik best leuk ben op video”

“Ze heeft ook voor elkaar gekregen dat ik het ondernemen weer leuk vind! Als je enigsinds twijfelt moet je inversteren en moet je dit traject gaan doen”

LIESBETH DE KORTE
VA Bene support

Chat openen
1
Hulp nodig?
Hoi kan ik je ergens mee helpen?