Referenties

Francis heeft me enorm geholpen met het opzetten van mijn online -training. ik zag op tegen het technische gedeelte en dan is het fijn als iemand je dat uit handen neemt. Francis staat altijd klaar bij vragen is niet te beroerd om een extra meter te lopen. Heel fijn om zo samen te werken.

Britta Lassen
Eigenaar Training with a Twist

Met behulp van Francis heb ik het afgelopen halfjaar enorme stappen kunnen zetten met mijn bedrijf. Francis zorgt er voor dat ik me niet om de techniek hoef te bekommeren, maar is ook een fijne sparringpartner die met frisse ideeën en bijzondere plugins en tools komt. Werken met Francis is als een feestje en raad ik iedereen aan.

Karin Hornstra
Eigenaar Onlinetrainersacademy

Na zelf te zijn gestart heb ik ervoor gekozen om Francis mijn academiesite te laten maken. Het bleek technisch toch iets lastiger dan ik dacht en ik had mijn handen vol aan het maken van mijn onlinetraining zelf. Heerlijk om de bouw van de stiefacademie over te laten in de bekwame handen van Francis. Onze samenwerking verliep vanaf het begin heel plezierig.

Francis is deskundig, professioneel, snel en weet echt waarover zij het heeft. Servicegerichtheid is echt een van haar kwaliteiten. En ze is nog aardig ook!
Het gaf veel rust dat Francis me de academiesite uit handen nam. Ik kon mijn aandacht aan mijn eigen business besteden.

Ik kan iedereen aanraden om je door Francis te laten bijstaan!

Marieke Smilde
Eigenaar Stiefmanagement

In 2014 ben ik gestart met een online programma om een online programma te leren maken bij Simone Levie. Francis was de VA van Simone. Ik ben enthousiast gestart met het programma, maar kwam er al snel achter dat ik eigenlijk helemaal geen tijd had om me te verdiepen in allerlei online tools en WordPress. Ik heb toen een mail aan Francis gestuurd en gelukkig had zij nog tijd om mij te helpen!

We zijn nu een jaar verder en ik weet niet wat ik nog zonder Francis zou moeten! Ze ontzorgt mij met mijn online WWZ Academie zodat alles er steeds tiptop uitziet en de lessen op tijd bij mijn klanten komen. En verder zorgt ze samen met Irene Put voor de marketing en sociale media. Zo blij dat ik zo’n goede VA in de arm heb genomen!

Anne Vrieze
Eigenaar WWZ Consultancy en WWZ-Academie

Francis heeft mij enorm geholpen met de opbouw van Autorespond. Daarnaast is zij iemand waar je mee kunt sparren en vertaald zij ideeën van mij in praktische mail boodschappen. Omdat je als ondernemer nog wel eens vast loopt in je eigen “denkboom” helpt Francis je relativeren wat de kern van een project is om zo weer helderheid te krijgen. Ondanks dat Francis in Alkmaar woont en ik in Hummelo (achterhoek) waren de gesprekken via Skype erg prettig. Francis komt haar afspraken na en is een geweldig persoon om mee te werken.

Karin Overbeek
Eigenaar 101 Designers

Voordat ik met Francis aan de slag ging liep mijn bedrijf weer eens tegen een dip aan. Ik was me er zeker van bewust dat ik meer continuïteit in mijn bedrijf moet creëren, maar ja hoe dan? Hoe begin je werkelijk met dat E-magazine en blog als je eigenlijk vooral tegen al die zaken die dan aan de achterkant geregeld moeten worden loopt aan te hikken?

Ik heb voor Francis gekozen omdat ze direct met me mee dacht in hoe zaken aangepakt konden worden. Omdat ze veel ervaring hebt met allerlei systemen en vooral omdat ze op mij overkomt als een leuk, pittig mens met een hoop sprankeling! Je werkt toch behoorlijk intensief samen, dus die klik is wel heel belangrijk vind ik.

Ik vond het erg prettig dat ze met mij heeft meegedacht over wat er prioriteit had in het zichtbaar maken van mijn bedrijf. Ik vind de gestructureerde manier van werken prettig, wat al begon met een heel duidelijk overzicht van wat we wanneer zouden doen en wat er daarin precies van mij werd verwacht.

Het werken met een VA heeft mij opgeleverd dat ik heel veel meters heb gemaakt met zaken die anders nog steeds op de plank zouden liggen. Ik heb nu een goed lopend E-magazine, een ingeregeld Autorespond systeem en ik heb mijn contacten op een goede manier kunnen benaderen. Op dit moment wordt er een nieuwe website gemaakt en ben ik stap voor stap mijn bedrijf op een professionele manier aan het uitbouwen. Ik heb weer een aantal opdrachten binnen en op dit moment ligt er een grote offerte bij een klant die via het E-magazine is binnengekomen 🙂

Natasja Hoex
Eigenaar De Teamcoach

Ik heb Francis ingezet om voor een klant van mij een online e-zine op te zetten en de tool volledig in te richten: van ontwerp tot aan implementatie op de website. Maar ook relaties importeren en mailings versturen, regelt ze volledig.

Francis heeft echt kennis van zaken. Ze begrijpt het proces en waar ze mee bezig is. Hiervoor duikt ze echt in de materie en voor nieuwe tools draait ze haar hand niet om. Ze is enthousiast, enorm betrokken en gedreven om elke opdracht succesvol af te ronden!

Ik durf een opdracht met een gerust hart aan haar over te dragen. Ik weet dat ze zelfstandig aan de slag kan en indien nodig raadpleegt ze mij altijd voor advies.

Wat ik enorm aan Francis waardeer is dat ze meedenkt en zelfs met ideeën en voorstellen komt. Ze is oprecht betrokken!

Petra Fehring
Eigenaar Acern/ Academie virtueel voor assistenten            

De tekst op de website van Francis sprak me aan. Ze heeft ervaring met de programma’s waar ik mee werk. Ze is enthousiast, betrokken en denkt mee. Ik had heel snel een VA nodig, omdat ik mijn website wilde lanceren. Zij was direct beschikbaar en had zin in de klus. Ik vind de samenwerking heel prettig. Ze herinnert me aan dingen. Komt zelf met ideeën, dat vind ik heel belangrijk. Omdat ik haar vertrouw heb ik niet de neiging haar te controleren.

Wat heeft het mij opgeleverd: Mijn website kon op tijd live gaan. De aanmeldingen voor mijn event via het webinar konden via een speciale pagina gewoon binnenkomen. De inschrijvingen voor mijn event konden via mijn site verlopen. Achter de schermen was alles geregeld. De koppelingen met Autorespond enz."

Iene Lammers
Eigenaar Totus Training                 

Francis kwam als nieuw lid binnen bij Pop- en showkoor Heartbeat, het koor waar ik voorzitter van ben. Toen ik op zoek was naar een geschikt PR-lid en hoorde van haar capaciteiten bij haar toenmalige werkgever wist ik meteen dat ik haar moest 'strikken'. Gelukkig was Francis direct enthousiast!

De samenwerking was en is nog steeds erg plezierig. Francis 'stort' zich vol overgave op nieuwe opdrachten en durft zich daarbij buiten de gebaande paden te begeven. Haar creativiteit kent geen grenzen en ze zal nét zo lang doorgaan tot het beste resultaat is bereikt. Haar kennis op het gebied van o.a. social media is 'jaloersmakend', ik geef dit dan ook graag uit handen!

Naast diverse promotie-activiteiten om o.a. optredens te regelen voor het koor heeft zij ook een geheel nieuwe huisstijl ontworpen. De website www.heartbeatkoedijk.nl is door Francis gebouwd, heeft diverse handige 'tools' waardoor het een toegankelijk geheel is geworden.

Anja Remmé
voorzitter Pop- en showkoor Heartbeat  
              

Francis is een warm persoon die met veel energie, organisatietalent en inspiratie te werk gaat. Ze denkt graag mee buiten de gestelde kaders om tot nieuwe initiatieven te komen. Ze staat garant voor een strakke tijdige organisatie van een evenement, is altijd bereid tot iets extra’s en zorgt ervoor dat het loopt. Het is prettig om gevraagd en ongevraagd te kunnen rekenen op haar kritische blik. Bovenal ken ik haar als een bijzonder opgewekt en loyaal persoon.

Daisy Nieuwenhuijzen
communicatie adviseur     
      

Ik werk nu bijna 10 jaar samen met Francis. Zij is voor mij een steun en toeverlaat geweest bij de herstructurering van de wijk Overdie. Francis was de spin in het web als het ging om organiseren van bijeenkomsten met bewoners, het plannen van stuurgroepen, voerde ons secretariaat, en heeft de vele documenten die tijdens de herstructurering zijn gemaakt zorgvuldig gearchiveerd. De organisatie rond de herstructurering van Overdie is nu ten einde, en zij helpt mij nu met promotie van bouwprojecten, waarbij zij vooral goed is in social media, websites maken en onderhouden, en nieuwe initiatieven bedenken om potentiele kopers te bereiken. Ze kan in korte tijd evenementen organiseren en verzet in korte tijd heel veel werk. Daarnaast beheert zij mijn agenda en denkt mee hoe het voor mij met veel afspraken werkbaar blijft. Kortom: een duizendpoot met veel interesses, maar vooral een hele prettige collega!

Marnette Vroegop
concept ontwikkelaar 

Ik ken Francis is als een spontane en gedreven persoon die zich vol enthousiasme inzet voor haar collega's en haar werk. Als er iets georganiseerd moet worden op gebied van administratie, secretarieel, marketing en communicatie, evenementen en denktank dan doet ze dat met volle 100% inzet en altijd met een glimlach. Ze komt haar afspraken na; als iets een deadline heeft, dan is het tijdig klaar. Een fijn persoon om mee samen te werken en waar je op kunt rekenen!

Fionnuala Dollé
makelaar Leygraaf Makelaars

Een organisatietalent met hands on mentaliteit die haar afspraken nakomt. Francis is de ideale collega om samen projecten mee op te pakken. Een afspraak is voor haar ook echt een afspraak. Ze pakt alles aan en ze zegt eerlijk wat ze ergens van vindt. En – niet onbelangrijk – ze is gewoon een leuke meid.

Walter Volgers
communicatie adviseur