+31 6 23 12 93 82 info@franciskeek.nl

Francis Keek

Ik ben Francis Keek en ben ik januari 2014 mijn eigen bedrijf gestart 

En heb na 20 jaar in loondienst gezeten te hebben gekozen voor het ondernemerschap.

Dat is niet zonder slag of stoot gegaan. Ik kreeg in september 2012 te horen dat mijn functie kwam te vervallen. In die tijd in loondienst was ik kostwinner.

Deze situatie was voor mij echt een kans om iets anders te gaan doen. Ik kreeg ook een mooie buffer mee en een opleidingsbudget.

Na de VA opleiding gevolgd te hebben ben ik aan het werk gegaan.

Vooral de kracht van de community is iets wat ik heel gaaf vond. In loondienst merkte ik zo vaak dat mensen negatief deden over het werk of de leidinggevende. Maar hier niet nee iedereen was zoooo inspirerend en wilde zo graag voor zichzelf beginnen.

Dit Wil Ik!

Het was een warm bad en heel fijn dat je terug kon vallen op al die collega’s we zagen elkaar ook niet als concurrenten, nee er was genoeg.

Inspiratiebron

Meer dan een jaar lang heb ik samengewerkt met Simone Levie. Zij is mijn grote inspiratiebron. Ik heb enorme bewondering voor haar. Hoe zij haar succesvolle bedrijf binnen korte tijd heeft opgebouwd… geweldig! Zij heeft mij ook gestimuleerd een eigen online training te ontwikkelen. Eerst was ik daar nog niet aan toe, maar heb in dat jaar heel veel geleerd. Zoveel dat ik me toen zeker genoeg voelde om mijn kennis en ervaring aan jou over te dragen.

Nieuwe tijd aangebroken

Het is dan ook tijd voor een nieuwe fase. Het is tijd om jou te leren wat ik heb geleerd. Zodat je niet zelf het wiel hoeft uit te vinden en voor je klanten een online trainingsomgeving kunt maken.

MPOP Business Coach

In september ben ik gestart met het programma van Simone Levie om MPOP Business Coach te worden samen met 7 andere fantastische ondernemers.

Juist de combinatie als Business Coach en trainer van technische VA’s zorgt voor deze perfecte combinatie. 

Chat openen
1
Hulp nodig?
Hoi kan ik je ergens mee helpen?