+31 6 23 12 93 82 info@franciskeek.nl

Over Francis

Sinds 2014 online academie bouwer

"
"

Over mij

Ik ben Francis Keek en heb na 20 jaar in loondienst gewerkt te hebben gekozen voor het ondernemerschap.

Dat is niet zonder slag of stoot gegaan. Ik kreeg in september 2012 te horen dat mijn functie kwam te vervallen. In die tijd in loondienst was ik kostwinner. Deze situatie was voor mij echt een kans om iets anders te gaan doen.

9 jaar geleden maakt ik mijn eerste website en werd ik aangestoken met dit virus! Wist ik toen veel dat ik hier mijn bedrijf van kon maken. Iets doen wat je zoveel plezier en energie geeft dat ik het zelf ‘gratis’ deed.

Ik vind het super leuk om dingen uit te pluizen en te verbeteren. Als kind was ik altijd al bezig om uit te zoeken hoe iets werkt. Hele wekkers heb ik gesloopt haha. Of speelgoed wat het niet meer deed maakte ik om te ontdekken dat er een reden was dat die tol geen geluid had. Er kwam echt een verschrikkelijk geluid uit. Maar berentrots was ik dat hij het weer deed.

Nu ben ik geen fysieke dingen aan het maken maar online academies. De technische puzzel trekt mij aan ik overzie het geheel. Ook als er ergens iets mis gaat.

Ik probeer ook altijd in oplossingen te denken. Ik mag wel zeggen dat ik daar heel creatief in ben. Dat is iets wat ik jou ook wil leren. Denk in mogelijkheden door de opgelegde barrières heen.

Vaak zeggen mijn klanten “oh ja zoals jij het uitlegt is het een Piece of Keek 🙂

Francis Keek Online academies
Chat openen
1
Hulp nodig?
Hoi kan ik je ergens mee helpen?