+31 6 23 12 93 82 info@franciskeek.nl

Ondernemen zonder angst; wie wil dat nou niet?

Sorry, I don’t want to burst your bubble maar dat bestaat niet.

Zo grappig hoe mensen het aan de buitenkant zien oh kijk naar Simone Levie die heeft echt geen angst. Of naar mij, Francis is zo goed bezig, ik wou dat ik dat ook kon. Als ik dat zou durven….

En het leuke is Simone haar hart gaat ook sneller kloppen als ze achter de schermen staat van een event. En ik ook, ik schijt bijna in mijn broek maar ik laat het me niet beperken, ik ga het aan en er doorheen. Dus het idee van een Event laat ik niet de kop indrukken omdat ik mezelf laat vertellen: wie zit daar nou op te wachten en straks komt er niemand. Nee want ik heb een rotsvast vertrouwen dat het gaat lukken. En dan ben je ook gecommitteerd aan dat idee en dan wordt het een succes.

Dat brengt mij terug naar 11 november 2015, ik was in september mijn eerste ronde van mijn onlineprogramma gestart en zat op het Spirit Business Event van Simone en Dolly, ik was vastbesloten: deze keer zal ik mijn verhaal vertellen als ik de kans krijg. En die kans kwam en weer pakte ik hem niet. Waar was ik bang voor? Dat ik niet uit mijn woorden zou komen? Dat ik uitgelachen werd zoals op school? Teleurgesteld ging ik naar huis.

In mijn boekje had ik opgeschreven dat ik mijn verhaal wilde uitschrijven. Een paar weken later was ik op een ander event en weer dacht ik, ik ga het doen. Nu ga ik mijn moment pakken. En daar kwam het moment. Er stond iemand bij de microfoon en die vertelde dat zijn VA geen onlineprogramma kon maken.

Fran, jij bent, het is NU of NOOIT!

Ik stond op van achteruit de zaal liep langs mijn VA collega’s ze waren allemaal zo trots aan het kijken. Alles in mij trilde maar ik ging. Ik deed het. Ik moest! Toen ik daar stond kwam er zelfs een ietwat trillend verhaal uit. Het maakte mij niet uit, dit was het begin van zichtbaarheid. YES! Ik had de smaak te pakken en vertelde dat ook tegen mijn klant Karin Hornstra. Trots dat ze op me was zo leuk. Om dat wat kracht bij te zetten vroeg ze: “wil jij op 24 maart jouw verhaal vertellen op mijn event?”

Ik dacht Ja, dat wil ik!
Hoe, geen idee maar ook dat komt wel goed!

Ik belde Nathalie Bouts op, die ik van mijn jaartraining ken. Zij deed op dat event de uitspraak “Ik help mensen die in hun broek schijten van angst om op het podium hun verhaal te doen”. Bij Nathalie kwam ik duidelijk nog wat belemmeringen tegen en ik ging ze aan. Wat had ik te verliezen? Het was een heel waardevol traject! Ik leerde een heleboel tips en tricks en leerde ook veel over mijzelf.

En op 24 maart: ik deed het, ik stond er, was het perfect? NEE, maar zeker goed genoeg. Wat ik nog het leukste vond is dat mensen het zo knap vonden dat ik het deed. Ze haalden inspiratie uit mijn verhalen. Het gevoel van dat ik dit wilde delen was sterker dan mijn angst het niet te doen.

Ik had de smaak te pakken en bedacht dat ik zelf een event wilde organiseren voor VA’s. Samen met Business vriendin Irene Put hebben we het ‘VA Beach Event’ op poten gezet.
Geweldig wat een ervaring was dat. We hadden bij 30 mensen op de been gekregen om naar Wijk aan Zee te komen. Ze kwamen overal vandaan vanuit het Zuiden van het land tot in de buurt van Groningen. En ze kwamen voor ons omdat wij dit hebben bedacht en het zijn gaan DOEN.

Ik hou zo van ondernemen, ik denk werkelijk dat alles mogelijk is!

Dus laat je niet langer tegenhouden door angst maar ga het aan, wat kan je gebeuren? Wat zou er gebeurd zijn als ik niet mijn ding was gaan doen dan was er nooit een onlineprogramma gekomen en waren mijn deelnemers misschien niet zover gekomen.

En zo heb ik natuurlijk veel technische VA’s in mijn database zitten.
Dus wil jij ook dat jouw prachtige online training het licht gaat zien en niet op de plank blijft liggen?
Neem even contact met mij op en we gaan voor jou de beste match maken.

Op 2 maart ga ik weer een nieuwe VIP ronde starten van ‘Bouw een Prachtige Online Academie‘ wil je direct starten dat kan het Plus pakket is direct beschikbaar.

 

Francis

Chat openen
1
Hulp nodig?
Hoi kan ik je ergens mee helpen?