+31 6 23 12 93 82 info@franciskeek.nl

Hoe plaats je een link achter een afbeelding in WordPress

Onlangs publiceerde ik op mijn website het artikel van Management Support waaraan ik heb meegewerkt. Iemand stelde mij toen de vraag hoe je op een WordPress site een linkje achter een afbeelding plaatst.

Waarom zou je dit willen, vraag je je mogelijk af? Nou, bijvoorbeeld om een pdf of een video achter een afbeelding te plaatsen. En mensen klikken altijd op afbeeldingen, dus is het handig om daar ook een link achter te plaatsen naar een blog of url.

Om je uit te leggen hoe je dit doet heb ik een korte video gemaakt:
https://vimeo.com/166951618
Het wachtwoord om toegang te krijgen is ‘linken‘.

Mocht je het artikel van de Management Support willen lezen,  klik dan op onderstaande afbeelding of via deze link:  www.franciskeek.nl/media

Heb je zelf nog vragen over de werking van een programma of een tool, stuur me dan een mailtje en misschien wordt dat mijn volgende video tip!

 

Francis

Chat openen
1
Hulp nodig?
Hoi kan ik je ergens mee helpen?