+31 6 23 12 93 82 info@franciskeek.nl

Lanceren uit flow zodat jouw lancering een succes wordt

Je ziet het al van ver aankomen. De start van je online programma en je kan niet wachten om met je deelnemers aan de slag te gaan. Maar dat kan niet zonder eerst goed te lanceren. Vind jij dat ook zo leuk, of weet je niet hoe te beginnen? Hoe fijn is dat als jij kunt lanceren vanuit flow en ontspanning. Heb je het gevoel dat je niet weet waar je moet beginnen en de techniek dat geeft ook de nodige spanning.

In de reeks van mijn vier Virtuele Helden wil ik je deze week graag voorstellen aan Liesbeth de Korte.

Liesbeth is een vrouw van 45 met een brede interesse. Ze woont met haar vriend in Tholen (Zeeland). Ze heeft in haar werkzame leven veel verschillende banen gehad en is daardoor breed inzetbaar geworden. Die brede interesse hoort al haar hele leven bij haar, ze heeft de breedste studie gedaan die ze maar kon vinden (Technische bedrijfskunde) en daar heeft ze geleerd om vanuit drie invalshoeken naar processen te kijken: mens, techniek en organisatie. Ze heeft daarmee een helicopterview ontwikkeld waardoor ze een uitstekende sparringpartner is.

Haar VA-expertise is:
• Ze is gecertificeerd voor het Virtueel Succes-programma van Petra Fehring en heeft daarmee veel kennis opgedaan op het gebied van online marketing. Ze zorgt ervoor dat die kennis alleen maar verder ontwikkeld wordt
• Ze is goed in teksten schrijven en redigeren en vindt dat ook erg leuk om te doen
• Ze is goed in planningen maken en zaken structureren
• Ze werkt veel met Autorespond en kan daarmee ondernemers administratief ondersteunen, bijvoorbeeld met de Shoppingcart
• Ze vindt het heel leuk om een sparringpartner te zijn en ze merkt dat ondernemers haar inbreng daarin erg waarderen
Als ik haar moet omschrijven in 3 woorden zijn dat: analytisch, proactief en een doorzetter.

Ik heb haar gevraagd waarom ze heeft gekozen voor het traject Virtuele Helden bij mij en wat haar doel met dit traject is: “Ik kon als VA mijn draai niet vinden. Mijn opdrachtgevers zijn stuk voor stuk erg tevreden met mij en vinden mij een goede VA. Ik was zelf alleen niet gelukkig met hoe ik nu werkte. Ik wilde mijn eigen bedrijf beter op orde krijgen en meer balans vinden in mijn werk. Jij schreef een prachtig verhaal over welke hindernissen en valkuilen jij allemaal tegen was gekomen en die je had overwonnen. Ik herkende alle punten stuk voor stuk en ik dacht: als iemand mij kan helpen, dan is het Francis wel.”

“Mijn doel is om niet alleen rust en vertrouwen te vinden in mijn VA-schap, maar ook om precies die diensten aan te bieden waar ik gelukkig van word én waar ik opdrachtgevers enorm mee kan helpen”

Samen hebben Liesbeth en ik nagedacht over hoe zij, met haar sterke punten, opdrachtgevers het beste kan helpen en daaruit is haar dienst ‘Lanceren vanuit flow’ ontstaan. Het is een super gave online VIP-dag. Zij helpt jou om de lancering van jouw product of dienst soepel te laten verlopen. Zodat jij je over de techniek geen zorgen over hoeft te maken. Hoe fijn is dat? Jullie maken een planning, en zij helpt je ook met de content? Zo kan je lanceren vanuit flow in plaats vanuit stress. Maar let op het is echt niet voor iedereen geschikt. Je zult echt een dag hard moeten knallen, commitment moeten tonen en er ook écht voor willen gaan. Ze gaat dit toffe project met maximaal 3 ondernemers doen voor een speciale prijs. Wil je hier meer over weten stuur haar een e-mail liesbeth@vabenesupport.nl.

Francis

Chat openen
1
Hulp nodig?
Hoi kan ik je ergens mee helpen?