+31 6 23 12 93 82 info@franciskeek.nl

De kracht van NEE zeggen

Ik las een tijdje geleden een prachtige post van Carolien Van de Kamp en dat deed mij beseffen dat sinds ik NEE heb gezegd mijn hele leven is veranderd.

Het was juni 2016 ik heb een goed lopende online training en nog een paar super leuke klanten. Maar miste wel iets was op zoek naar een business coach ik wil de next step maken maar hoe dan? Wat moet ik wel doen en wat juist niet…

Ik had een paar gesprekken met toffe coaches. Maar toen Simone Levie mij vroeg om bij haar een business coach opleiding te gaan doe zei alles in mij JAAA dat hield in dat ik een stukje zekerheid moest loslaten.

Die lieve klanten oh wat was dat spannend! Maar ik heb het toch gedaan. Ook financieel was het spannend wat deed ik weg en wat kreeg ik terug? Ik wist het oprecht niet… wel heb ik altijd een rotvast vertrouwen gehad dat het goed komt.

Juist in spannende tijden is het makkelijk om voor de makkelijke weg te kiezen. Maar dat deed ik niet.

In november was ik aan het appen met Ingrid Groen en bedacht ik me dat meer VA’s tegen de dingen aanlopen waar zij mee te dealen had. Ik besloot mijn hersenspinsels te delen op FB. En wat bleek er zijn meer VA’s die dit willen.

Ik heb op 30 juni met Ingrid Staal, Laura Jacob, Liesbeth de Korte en Ingrid Groen het half jaar traject afgerond en super gaaf om met hun mee te lopen.

Op 11 september start ik met de nieuwe groep van Virtuele Helden. Wil jij meer weten over mijn traject? Geef je op voor mijn webinar op dinsdag 8 augustus om 20.30 uur. https://attendee.gotowebinar.com/register/7009374916607766274

Francis

Chat openen
1
Hulp nodig?
Hoi kan ik je ergens mee helpen?