Tot 27 september early bird

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Prijzen

5 dagen Workation

22 oktober tot 26 oktober

1197,- maar 997 ex. . BTW

Bij 6 deelnemers gaat het door max 10

Betaal in 1 keer voor
OF

In 2 termijnen per maand

€650,00 maar €500 ex. BTW

=

3 ochtenden workshop Francis

=

1 persoonlijke technische afspraak

=

Workshop Sonja 'Holistisch ondernemen' Bouw je online programma in Dosha-harmonie.

=

Inclusief verblijf koffie thee en maaltijden

=

1 heerlijke massage

=

Connecten met gelijkgestemde

=

Lekker aan je eigen bedrijf werken

=

Veel gezelligheid

=

En nog veel meer....!

Ik ben Francis Keek en heb na 20 jaar in loondienst gewerkt te hebben gekozen voor het ondernemerschap.

Dat is niet zonder slag of stoot gegaan. Ik kreeg in september 2012 te horen dat mijn functie kwam te vervallen. In die tijd in loondienst was ik kostwinner. Deze situatie was voor mij echt een kans om iets anders te gaan doen.

In 2012 maakte ik mijn eerste website en werd ik aangestoken met dit virus! Wist ik toen veel dat ik hier mijn bedrijf van kon maken. Iets doen wat je zoveel plezier en energie geeft dat ik het zelf ‘gratis’ deed.

Ik vind het super leuk om dingen uit te pluizen en te verbeteren. Als kind was ik altijd al bezig om uit te zoeken hoe iets werkt. Hele wekkers heb ik gesloopt haha. Of speelgoed wat het niet meer deed maakte ik om te ontdekken dat er een reden was dat die tol geen geluid had. Er kwam echt een verschrikkelijk geluid uit. Maar beretrots was ik dat hij het weer deed.

Nu ben ik geen fysieke dingen aan het maken maar online academies. De technische puzzel trekt mij aan ik overzie het geheel. Ook als er ergens iets mis gaat.

Ik probeer ook altijd in oplossingen te denken. Ik mag wel zeggen dat ik daar heel creatief in ben. Dat is iets wat ik jou ook wil leren. Denk in mogelijkheden door de opgelegde barierres heen.

Vaak zeggen mijn klanten “oh ja zoals jij het uitlegt is het een Piece of Keek 🙂

Ik heb er zin in jij ook?

Sonja & Frans

Wij zijn gepassioneerde masseurs met een diepe overtuiging dat jouw lichaam pas echt in balans kan zijn wanneer het volledig kan ontspannen.

Onze benadering omvat een combinatie van massage, yoga en openhartige gesprekken, met als doel om jou terug te brengen naar je eigen innerlijke rust en balans.

Sonja, is achter in de vijftig, is een meester in de kunst van massage. Met een uitzonderlijk gevoel voor wat het lichaam nodig heeft onder haar bekwame handen, heeft ze zich gespecialiseerd in diverse massagetechnieken, waaronder de Klassieke massage, Ayurvedische massages, de Dosha’s en de Hawaïaanse Lomi-lomi massage. Daarnaast is ze ook gecertificeerd Yin yoga lerares en streeft ze voortdurend naar het vergroten van haar kennis. 

Momenteel deelt ze haar expertise met anderen via online massagecursussen. Bovendien verdiept ze zich in de Dosha’s en deelt ze haar inzichten tijdens lezingen en workshops over “Holistisch Ondernemen”.

Frans heeft met veel enthousiasme het vak van masseren ontdekt in de jaren voor zijn pensioen. Hij heeft zich gespecialiseerd in Hotstone massages maar geniet er ook enorm van om Klassieke massages te geven. 

Beiden genieten we van het “leven als God in Frankrijk”, en we willen niets liever dan jou deelgenoot maken van deze prachtige ervaring.

Samen staan wij klaar om jouw welzijn te bevorderen en je te helpen de rust en harmonie in jezelf te herontdekken.

Chat openen
1
Hulp nodig?
Hoi kan ik je ergens mee helpen?