+31 6 23 12 93 82 info@franciskeek.nl

Coachen op de manier die bij je past

Ik kwam steeds meer virtueel assistenten tegen die er tegenaan liepen dat ze de volgende stap wilde zetten in hun bedrijf, maar niet wisten hoe.
Waar gaat hun hart naar uit en hoe bereik je nou die ideale klanten?
In november voelde ik heel sterk dat ik ze kan helpen om die volgende stap te zetten.
Zelf zat ik toen in het business programma van Simone Levie en zij heeft mij AAN gezet.

Dat hier behoefte aan is merkte ik direct.

Eén berichtje op Facebook en ik kreeg zoveel reacties, echt zo leuk.
Aangezien ik niet iedereen tegelijk kan helpen ben ik met een groepje gestart van 4 personen.
Ingrid Staal, Liesbeth de Korte, Laura Jacob en Ingrid Groen zijn met mij het avontuur aangegaan.
Wekelijks delen zij in de groep hun successen, struggels, twijfels en acties. Wauw, ik ben zo trots op iedereen en zo dankbaar.

En weet je wat ik zo mooi vind, ik zie mijn deelnemers DOEN en daardoor echt in de actie stand gaan staan.

De komende vier weken stel ik elke week één van de Virtuele Helden aan jullie voor.

Als eerst wil ik graag Ingrid Groen voorstellen:
Ingrid is een enthousiaste vrouw, moeder van twee kinderen en getrouwd met Jeroen. Ingrid woont met haar gezin in Nieuwleusen (Overijssel) Na 20 jaar gewerkt te hebben als Managementassistent bij diverse grote bedrijven kwam zij in de zomer van 2016 in aanraking met het begrip VA. Dit raakte enorm haar passie en dat was het moment dat zij actief aan de slag ging als VA.

Ingrid is expert in Dagelijks management; zij geeft weer overzicht in je mailbox en structuur in je agenda, zij verwerkt je diverse bedrijfsgegevens tot een duidelijk en overzichtelijk geheel. Daarnaast is zij een kei in Online Management; Zij richt je facebook in, ontwerpt en plant je content. Zij ondersteunt bij schrijven en verspreiden van blogs en nieuwsbrieven en richt met kwaliteit je mailsysteem zoals Mailchimp of ActiveCampaign in.

Als ik haar moet omschrijven in 3 woorden zijn dat: enthousiast, doorzetter, empathisch

Ik heb haar gevraagd waarom ze heeft gekozen voor het traject Virtuele Helden bij mij en wat haar doel met dit traject is:
“Ik heb gekozen voor Francis haar programma omdat Francis vanuit haar eigen praktijkervaring mij kan coachen, inclusief het nemen van de voor haar inmiddels bekende hobbels. Zij weet van de hoed en de rand om vanuit het niets je VA-bedrijf op te bouwen naar een bedrijf wat precies bij mij en mijn leven past”
“Mijn doel is dat ik meer zichtbaar durf te zijn en meer stappen durf te zetten, dat ik mij niet meer tegen laat houden door blokkades en zelf opgelegde beperkingen. Dat ik hobbels kan nemen en weet welke zijwegen of bruggen over mijn hobbels, ik kan nemen om vol door te kunnen gaan met mijn bedrijf”

En dat is ook wat ik wil, ik wil jou inspireren, activeren, je de tools meegeven die je nodig hebt zodat je kan doen, vliegen, zelf, springen en gaan.

Ik laat je zien waar jouw kracht ligt en geef je inzichten en ook het vertrouwen dat jij het kunt.

Ik wil jouw ogen zien stralen en je weer met veel plezier laten ondernemen want daar gaat het om: JOUW onderneming.

Ook heeft Ingrid nog een onweerstaanbaar aanbod.
Heb jij een geweldige weggever op de plank liggen? Zonde! Zij zet deze voor jou in ActiveCampaign of Mailchimp, ze richt alles volledig voor je in! Ook zorgt ze ervoor dat er een inschrijfformulier is, dat mensen automatisch je weggever ontvangen inclusief een aantal follow-up-mails en inclusief het ontwerp van je huisstijl-formulieren. Tevens maakt zij een prachtige Facebook en LinkedIn post in jouw huisstijl zodat je direct kunt starten met het promoten van jouw weggever en het opbouwen van jouw e-maillijst!   Klik hier als je van Ingrid’s aanbod gebruik wilt maken

Francis

Chat openen
1
Hulp nodig?
Hoi kan ik je ergens mee helpen?