Ben jij ondernemer en wil je meer technische kennis opdoen? Leer in 3 maanden hoe je voor je klant een online trainingsomgeving maakt.

Je kunt op elk moment starten met het Standaard pakket! Je kunt ook een VIP traject boeken.

  Met een paar klanten verdien je je opleiding alweer terug. 

Wil jij meer klanten en leren om goede prijzen te vragen?
Ben jij ondernemer en wil je meer technische kennis opdoen?
Baal jij ook als je nee moet verkopen aan je klant, als ze vragen om een ledensite of online trainingsomgeving?
Is bij jou een opdracht ook weleens meer werk dan van tevoren afgesproken?
Wil jij in jezelf investeren en blijven groeien als ondernemer?
Wil jij geen Engelse tutorials meer bekijken waar geen touw aan vast te knopen is?

Laat mij je helpen!

In mijn online programma werk ik met duidelijke templates, checklists en korte filmpjes.Omdat ik als geen ander weet hoe jij je voelt.Ik weet wat jouw valkuilen zijn, ik ben er zelf al vaak in getrapt. Maar ik ben er ook weer uitgekomen! 🙂

Dit programma…

….stelt je in staat een online trainingsomgeving in te richten

….zorgt ervoor dat je beschikt over een database vol filmpjes waar je altijd op terug kan vallen.

….laat je vol vertrouwen een offerte bij je klant neerleggen.

….leert jou een planning en perfecte inschatting te maken van de tijd die het werk jou kost.

….biedt jou kennis van content builders, diverse mail- en betalingssystemen, handige plug-ins en onmisbare tools.

….laat jou de wensen van je klant goed in kaart brengen.

….geeft jou toegang tot mijn netwerk, waar jij van kan profiteren!

….zorgt ervoor dat jij je klanten niet meer hoeft door te verwijzen omdat jij ze een totaal pakket kunt bieden.

Ja, ik doe mee!

Ben jij al toe aan nieuwe skills?

Mijn programma is erop gericht dat jij je klanten nog meer te bieden hebt. Wat je misschien is opgevallen: online trainingen zijn HOT

Er komt dan ook steeds meer vraag naar goede VA’s met technische kennis. Ondernemers willen zich richten op de inhoud van hun training. Jij kunt hun helpen door de gehele technische kant op je te nemen.

Je kunt natuurlijk ook zelf het wiel uitvinden. Er zijn genoeg Engelstalige instructievideo’s te vinden op YouTube. Maar… je kunt ook van mij leren hoe je stap voor stap een online trainingsomgeving opbouwt en een goede offerte neer legt bij je klant. Omdat ik uit ervaring weet wat je er voor nodig hebt!

Wat zeggen mijn deelnemers?

Daniëlle LeuveringEigenaar VOP Support

Francis is een topper in het helpen van haar klanten met al haar technische kennis. Ze heeft veel geduld, vindt overal een oplossing voor en beschikt over enorm veel technisch inzicht. Ik raad Francis aan omdat ze betrouwbaar is, haar kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan voor haar klanten en zelf ook blijft ontwikkelen zodat ze haar klanten optimaal kan bedienen.

Ineke KremersEigenaar Regeldaad

Ik heb bewust gekozen voor het VIP programma, omdat je daar met een stage klant samen kunt werken en persoonlijke begeleiding van Francis erbij krijgt. Voor mij werkt het erg prettig dat je meteen het geleerde in de praktijk kunt brengen.

Francis’ ondersteuning heb ik hierin als zeer waardevol ervaren; ze heeft mij gekoppeld aan een stageklant die goed bij mij past en als ik tegen problemen aan liep of als ik iets niet wist, dan was ze er altijd om mij verder te helpen. Daarbij heeft ze een enorme kennis op het gebied van online academies bouwen.Ik denk eerlijk gezegd niet dat ik zonder dit programma met stageklant net zoveel geleerd zou hebben als ik nu heb in de afgelopen drie maanden. Mijn kennis is enorm verbreed en ik kan mijn klanten nu goed adviseren, met ze meedenken en met een gedegen aanpak een academie bouwen.

Marloes van HeerenbeekEigenaar De Fotoboekenhulp

Een online training met een duidelijke uitleg over hoe deze trainingen te maken zijn. In deze paar weken heb ik veel geleerd en ik kan niet wachten om dit in de praktijk te brengen.

Francis werkt met duidelijke filmpjes en in de oefenomgeving kun je dit meteen uitproberen.

Helma de BruinEigenaar De Bruin Office Support

Nadat ik de opleiding voor VA had gevolgd wilde ik graag meer te weten komen over diverse tools en de techniek. Door de opleiding te volgen hoe een online leeromgeving te maken bij Francis wordt je breed opgeleid.

Je kennis van WordPress wordt groter, de diversiteit van tools die je kunt gebruiken om een mooie academie te maken is groot en je wordt ook op je creativiteit aangesproken iets wat ik heel leuk vond.

Samen met je (stage) klant werken aan een mooi eindproduct. Francis staat altijd snel klaar met een antwoord op je vragen, ze denkt met je mee en is altijd bereid je te helpen. Door deze opleiding ben ik gegroeid, qua kennis, maar ook wat betreft zelfvertrouwen. Ik zou deze opleiding zeker aanbevelen.

Linda SnijdersEigenaar Your Second You

Als VA heb ik geleerd om je te specialiseren in 1 a 2 onderwerpen. Ik help mijn klanten liever op 1 a 2 onderwerpen heel erg goed, dan allerlei ad-hoc werkzaamheden te doen.

Mijn specialisatie is online marketing in combinatie met het maken van online programma’s. Ik miste alleen de kennis over de techniek achter online trainingsomgevingen. Toen ik van Francis hoorde dat zij een programma ontwikkelde voor VA’s, was ik direct enthousiast. In 3 maanden zou zij mij de basis leren hoe ik een online trainingsomgeving in elkaar zet. Dit zou mij een stap dichterbij mijn specialisatie brengen!

Ik heb voor het programma gekozen met een stageklant, zodat ik de kennis direct kon toepassen in de praktijk. Voor haar heb ik een online trainingsomgeving (incl. koppeling met autoresponder & betaalsysteem) en een salespagina gemaakt. Veel werk, maar echt heel erg gaaf om te doen!

Francis geeft, met haar filmpjes over de diverse onderdelen, heldere uitleg over de processen. Wanneer je er niet uitkomt, staat ze klaar om je te helpen.

Ik vond het ook erg fijn om in de besloten Facebook groep te zitten met de andere deelnemers. Het is een plek om kennis te delen en elkaar te helpen.

Marguerite UljéeEigenaar Uljée Virtueel Assistent

De opleiding heeft me heel veel gebracht! Groter bereik qua klanten, heel veel inzichten gekregen, en ik vind dat mijn pakket hiermee op een waardevolle manier uitgebreid is. Ik ben heel blij met alle filmpjes die zoveel verduidelijken.

Ik ben nog niet klaar maar dat komt helemaal goed want ik ben voor 3 mensen al bezig een online omgeving te maken.

Yvonne SmedtsEigenaar VAYS

Meer inzicht heeft de opleiding mij gegeven, ik vind de combinatie met een stageplek ook heel waardevol. Had ik niet graag willen missen. De persoonlijke begeleiding vond ik wel waardevol. Er zijn toch nog wel wat problemen waar je tegenaan kunt lopen als je in het begin de samenhang nog niet goed snapt en ook de koppeling tussen de verschillende programma’s. Ik ben blij met de bereikbaarheid van Francis en het snelle reageren en anticiperen op moment dat er problemen zijn. Dat helpt enorm.

Hoe zou het zijn als… jij niet meer de Engelstalige filmpjes hoeft te bekijken maar gewoon in hetNederlands je lessen kunt volgen?

Natuurlijk kun je het ook zonder dit programma uitzoeken. Alles is tenslotte op het world wide web te vinden. Maar dat kost veel meer tijd en die kun je niet doorberekenen aan je klant.

Wil je van mij leren hoe je stap voor stap een academie opbouwt en ook voor je klant een goede offerte neer kunt leggen. Ik weet uit ervaring wat je er voor nodig hebt!

Daarnaast blijf ik je via mijn VA tips op de hoogte houden van veranderingen met betrekking tot de plug-ins en nieuwe tools.

Wie ben ik?

Ik ben Francis Keek

En heb na 20 jaar in loondienst gezeten te hebben gekozen voor het ondernemerschap.

Dat is niet zonder slag of stoot gegaan. Ik kreeg in september 2012 te horen dat mijn functie kwam te vervallen. In die tijd in loondienst was ik kostwinnaar.

Deze situatie was voor mij echt een kans om iets anders te gaan doen. Ik kreeg ook een mooie buffer mee en een opleidingsbudget.

Na de VA opleiding gevolgd te hebben ben ik aan het werk gegaan.

Vooral de kracht van de community is iets wat ik heel gaaf vond. In loondienst merkte ik zo vaak dat mensen negatief deden over het werk of de leidinggevende. Maar hier nee iedereen was zoooo inspirerend en wilde zo graag voor zichzelf beginnen.

Dit Wil Ik!

Het was een warm bad en heel fijn dat je terug kon vallen op al die collega’s we zagen elkaar ook niet als concurrenten, nee er was genoeg.

InspiratiebronMeer dan een jaar lang heb ik samengewerkt met Simone Levie. Zij is mijn grote inspiratiebron. Ik heb enorme bewondering voor haar. Hoe zij haar succesvolle bedrijf binnen korte tijd heeft opgebouwd… geweldig! Zij heeft mij ook gestimuleerd een eigen online training te ontwikkelen. Eerst was ik daar nog niet aan toe, maar heb in dat jaar heel veel geleerd. Zoveel dat ik me toen zeker genoeg voelde om mijn kennis en ervaring aan jou over te dragen.

Nieuwe tijd aangebrokenHet is dan ook tijd voor een nieuwe fase. Het is tijd om jou te leren wat ik heb geleerd. Zodat je niet zelf het wiel hoeft uit te vinden en voor je klanten een online trainingsomgeving kunt maken.

Ik heb in afgelopen jaren veel geleerd als Business coach en Juist de combinatie als Business Coach en trainer van technische VA’s zorgt voor deze perfecte combinatie. 

Ik heb er zin in, jij ook?​

Dit Wil Ik!

Lessen

Les 1: Inventariseren

Je leert de wensen van je klant te inventariseren en op basis hiervan een planning te maken. Soms moet je even doorvragen om er achter te komen wat jouw klant écht voor ogen heeft.

Les 2: Wat ga je gebruiken?

Voor het maken van een online trainingsprogramma zijn verschillende programma’s nodig. In deze les leer ik je welke mail- en betaalsystemen er zijn, zoals Autorespond, ActiveCampaign, Mailchimp en Digitalefactuur. Zo kun je inschatten welk systeem het beste past bij de wensen van jouw klant en hoe je deze inricht.

Les 3: Tools

Speciaal voor jou heb ik de handigste tools, die onmisbaar zijn bij het maken van een online trainingsprogramma op een rijtje gezet. Niet alleen leer ik je buttons maken in Canva, maar ook vertel ik je alle ins en outs van Vimeo, Youtube en Wistia. Daarnaast komen ook het maken van invulbare pdf’s en diverse andere tools aan bod.

Les 4: Aan de slag met je klant

Een goede offerte aanbieden is heel belangrijk. Niets is zo vervelend als dat je er halverwege je opdracht achter komt dat het veel meer werk is dan geoffreerd. Hoe fijn is het als jij en je klant precies weten waar je aan toe bent?

Les 5: Wishlistmember

Een online trainingsprogramma moet vrijwel altijd worden beveiligd, zodat niet iedereen zomaar toegang heeft tot de content. Dit gebeurt met de plug-in Wishlist. Hoe? Dat leer je in deze les.

Les 6: Divi de basis van je online training

Het is tijd voor de inhoud van het programma! Er zijn verschillende content builders die je kunt gebruiken voor de vormgeving. Divi is voor mij de beste gebleken. Hoe bouw je de pagina’s op en welke lay-out gebruik je?  Je gaat zelf je eigen template maken in een oefenomgeving. Zodat jij hem voor jouw klant kunt gebruiken of misschien ook in mijn portfolio kunt verkopen.

Les 7: Uitgebreide combinaties

In diverse combinaties kan je zien hoe de online academie gemaakt moet worden.

Les 8: Schematisch weergeven van je academie

Ook het schematisch weergeven van een academie is een waardevolle toevoeging voor je klant. Dat geeft helderheid en structuur.

Les 9: Nazorg en bonusles

Het online trainingsprogramma is klaar! Wat nu? Welke vragen en problemen kun je nog verwachten van je klant en deelnemers aan het programma? Wat zijn veel gestelde vragen en hoe ga je hiermee om? Tijd voor een les over onderhoud en nazorg.

FAQ: Meest gestelde vragen 

Hier kun je de meest gestelde vragen terugvinden. 

Wil jij meer kennis opdoen boek dan hier jouw plek.

Je kunt met het Standaard Pakket elk moment starten!

9 weken programma

Standaard Pakket

 • 9 lessen
 • Database Nederlandse filmpjes
 • Handige lijstjes
 • Duidelijke handleidingen
 • Speciale besloten netwerkgroep
 • Meest gestelde vragen pagina
 • Checklist
 • Oefen websites met de benodigde plug-ins
 • Lifetime toegang voor de video database

€997,00 ex. btw

OF

In 3 termijnen per maand

€347,00 ex. btw

3 maanden programma

VIP Pakket max 10 deelnemers

 • Alles van het Standaard pakket 
 • 24/7 vragen via de mail
 • 3 persoonlijke skype sessies
 • Speciale besloten netwerkgroep
 • Mijn persoonlijke begeleiding bij je eerste klant icm de eindcontrole
 • Vip dag in Alkmaar
 • Inclusief technische nood hulp! 
 • Opname in database en promotie in mijn netwerk
 • Digitaal keurmerk van franciskeek.nl
 • Lifetime toegang voor de videodatabase

€1997,00 ex. btw

OF

In 3 termijnen per maand

€697,00 ex. btw

Wat zeggen anderen?

Sonja Akkies-Grilk Eigenaar SonVA

Ik heb de Online Training “Binnen 3 maanden een online trainingsomgeving voor je klant maken” echt nodig gehad om zelf een Online Trainingsomgeving te kunnen maken voor mijn klant. En het is gelukt dankzij de duidelijke uitleg van Francis!De stappen zijn duidelijk uitgelegd en de bijgeleverde documenten zijn echt waardevol en handig als naslagwerk. Het is ook super fijn dat je gewoon toegang blijft houden tot de lessen want dat vind ik echt handig als ik de volgende Online Training ga maken want er veel punten waar je allemaal aan moet denken en met een video erbij, maakt dit toch wat makkelijker.Ook stond (en staat nog steeds) Francis altijd voor mij klaar als ik weer een vraag had, zij heeft altijd een antwoord paraat en denkt met je mee. In de Facebookgroep reageert Francis super snel, zélfs in het weekend, wat ik echt TOP vind!!! Ik begreep even iets niet meer en ik wist daardoor niet hoe ik dit verder moest doen… Maar door de snelle reactie van Francis (nota bene op zondagmorgen!) kon ik de draad gelukkig gelijk weer oppakken en verder gaan! Dat was écht heel fijn!!!Kortom: Francis verdient van mij een dikke pluim en zij maakt deze Online Training hierdoor toch ook echt wel persoonlijk!

Danny DekkerEigenaar Viadan

Francis weet waar ze het over heeft en heeft een hele brede kennis in huis om je op weg te helpen. Fijn dat er nu Nederlandse filmpjes zijn met uitleg. Haar service is snel en deelt haar kennis graag met de groep!

Nina van SchijndelEigenaar Zo Nina

Voor mij is Francis de opper-VA! Ze heeft enorm veel kennis en ervaring op vrijwel alle gebieden. Daarnaast heeft ze een warme, fijne persoonlijkheid. Ze is enorm behulpzaam, elke keer staat ze weer voor me klaar als ik haar nodig heb. Ik raad iedereen die VA wil worden aan om haar programma te volgen. Het is een bron van informatie en inspiratie. Dank je wel Francis, voor alles!

Meest gestelde vragen

Als VA wil ik graag voor de klant een online leeromgeving inrichten, kan ik dit na deze 12 weken probleemloos?

Ja zeker, stap voor stap leer ik jou hoe je een leeromgeving opzet en inricht. Ook blijft het leermateriaal voor jou beschikbaar en kan je de lessen altijd terugkijken.

Volg je de training een op een of heb je nog contact met andere cursisten?

Je volgt de online lessen alleen en op momenten dat het jou uitkomst. Maar via Facebook heb je contact met het team FrancisKeek en met de andere cursisten.

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, dat kan. Je kunt in 3 termijnen betalen. Klik op deze link op naar de betaalknop te gaan

Stel ik red het niet de training binnen de 12 weken af te maken. Ben ik dan mijn geld kwijt? Hoelang kan ik nog in de trainingsomgeving komen?

Eenmaal aangemeld heb en hou je toegang voor mijn training en de updates die daarop volgen. Nee, je bent dus niet je geld kwijt. Je kan ook altijd met een volgende ronde meedoen. 

Ik vind het best een grote investering wanneer heb ik die weer terug verdiend?

Als je voor 2 klanten een online trainingsomgeving hebt gemaakt heb jij je investering er al uit. En je komt ook in mijn database terecht dus zal ik klanten naar je doorsturen. 

Voor wie werkt dit trainingsprogramma het beste?

Dit trainingsprogramma is heel geschikt voor VA’s die de technische kant van het vak willen ontwikkelen. Het is wel handig als je wat basiskennis hebt van wordpress.

Wanneer start het programma exact?

De officiële startdatum van het programma staat bovenin en onderaan vermeldt. We starten altijd op een donderdag.

Hoe lang duurt dit trainingsprogramma?

De opleiding duurt 3 maanden en bestaat uit 9 modules en tussendoor een week implementatie tijd. Na de 3 maanden houd je toegang tot al het materiaal exclusief de oefenruimte. Deze sluit een maand na de laatste les. Het fijne van de lessen is dat je exact weet waar je kunt beginnen en wat later komt. Dit geeft je direct focus. 

Tijdsbesteding per week

Gedurende 9 weken ontvang je van mij elke week een nieuwe module. Deze kun je in je eigen tijd bekijken. Loop je iets achter, dat geeft niet want het materiaal blijft ook na de 12 weken beschikbaar. De opleiding is dus geheel naar eigen tijd in te plannen. Ben je VIP klant dan staan de live sessies wel vast! Per week moet je rekenen op ongeveer 5 uurtjes dat je er mee bezig bent. In de weken waar de tools worden uitgelegd misschien iets meer.

Wat als ik niet al mijn vragen in de Facebook-groep wil stellen?

Geen probleem, dan stel je die per mail. Je krijgt in ieder geval op al je vragen een antwoord. Wij zijn er om jou te helpen.

Heb jij een andere vraag?

We beantwoorden hem graag. Stuur hem naar info@franciskeek.nl

Bestellen:

Standaard pakket€997,00 ex. btw

Ja, ik wil direct starten en groeien als VA

VIP pakket €1997,00 ex. btw

Op dit programma zijn mijn algemene voorwaarden van toepassing.

Chat openen
1
Hulp nodig?
Hoi kan ik je ergens mee helpen?