+31 6 23 12 93 82 info@franciskeek.nl

Hoe je je bedankpagina als contactmoment kunt gebruiken

Een tijdje geleden was ik aanwezig op het Online Trainers Event van Karin Hornstra. ’s Ochtends was ik spreker en ’s middags gaf ik een workshop over hoe je je bedankpagina als contactmoment kunt gebruiken. Graag deel ik deze tip hier ook met jou.

bedankpagina Francis Keek
Van te voren had ik al nagedacht over waar de workshop over moest gaan.  Alles wat ik bedacht leek zo makkelijk en daarvan verwachtte ik eigenlijk dat iedereen het wel zou weten.. Maar toen ik mijn idee voorlegde aan een collega VA zei ze: “Oh ja, ik weet het wel, maar vergeet dat altijd, wat een goede tip!”. Dus wist ik: dan ga ik daar een workshop over geven! En ja hoor, de ondernemers waren enthousiast over mijn workshop. En wil ik jullie dit natuurlijk niet onthouden. Denk trouwens dus nooit “O, dit weet iedereen al, wie wil dat nou weten”. Dat iets voor jou zo logisch is, wil nog niet zeggen dat het voor een ander geen waardevolle informatie kan zijn.

Goed, mijn tip was dus: gebruik je bedankpagina als een extra contact moment. Zet er bijvoorbeeld je e-book op of een gratis sparringsessie met een link naar jouw agenda. Maar gebruik iets, want een standaard bedankpagina is ook zo niets. Het is ook meer om mensen bewust te maken van de mogelijkheden. Wil je mijn handout downloaden? Gebruik dan deze link.

Francis

Chat openen
1
Hulp nodig?
Hoi kan ik je ergens mee helpen?