+31 6 23 12 93 82 info@franciskeek.nl

Als de techniek een struikelblok wordt is het tijd om het uit te besteden

Zo mooi om te zien hoe de virtuele helden stappen zetten en groeien. Geweldig als die kwartjes vallen en ik ze zie stralen achter de computer. In de besloten Facebookgroep helpen ze elkaar en er ontstaan echte vriendschappen en zelfs ook partnerschappen. Zoals deze dames hieronder. Ik word daar serieus heel blij en trots van. Leren vliegen en gaan!
In de reeks van mijn vier Virtuele Helden wil ik je deze week graag voorstellen aan Ingrid Staal.


Als ik haar moet omschrijven in 3 woorden zijn dat: Gepassioneerd, Enthousiast & Analytisch.

Ik heb haar gevraagd waarom ze heeft gekozen voor het traject Virtuele Helden bij mij en wat haar doel met dit traject is: “De afgelopen anderhalf jaar heb ik vooral gewerkt aan een project bij een grote klant die een complete digitaliseringsslag aan het maken is. Ontzettend gaaf om een keer mee te maken, maar ik wil efficiënt online ondernemen juist ook bereikbaar maken voor de kleinere bedrijven en ZZP-ers. Mensen met een passie die vanuit flow ondernemen, maar die nu stuklopen op de techniek. Dat is eeuwig zonde! Daar wil ik iets aan doen! Francis kent de online mogelijkheden en deze markt als geen ander, daarom leek zij mij de juiste persoon om mij te helpen concreet invulling te geven aan een eigen dienstenpakket voor deze ondernemers.
“Ik ben aan dit traject begonnen omdat ik focus miste. Ik doe het liefst alles tegelijk, heb vaker 10 dan 2 plannen en begin dan ook nog het liefst overal tegelijk aan. Iets wat natuurlijk gedoemd is om te mislukken. Kiezen is absoluut niet mijn sterkste punt en dat moet wel als ik ergens een succes van wil maken. Dat was dus mijn grootste doel; een keuze maken, daarop focussen en dát plan uitwerken. En dat lukt! Ik heb, binnen de Virtuele Helden groep, zelfs de beste partner gevonden die ik me maar kan wensen om dat plan mee uit te werken!”

Ook heeft Ingrid nog een speciale aanbieding voor een paar ondernemers:
“Samen met Laura Jacob ben ik druk bezig om vorm te geven aan een waanzinnig online platform. Een technische totaaloplossing met de beste software, video-instructies én een team dat kan ondersteunen als dat nodig is. Met onze software kan iedereen in een handomdraai een salespage, website of zelfs een academie online zetten. En we helpen je ook met alle andere onderdelen van het online ondernemen, zoals social media, e-mail marketing, enz…
Het mooiste is dat je nergens aan vast zit. Wij maken vele betaalde plugins bereikbaar voor de kleinere ondernemer, maar alles is gebaseerd op WordPress. Dus wil je ooit zonder ons verder? Dan is dat geen probleem! Hier hebben wij heel bewust voor gekozen omdat we allebei een hekel hebben aan afhankelijk zijn of vast zitten aan het systeem van een aanbieder.

Om dit platform zo goed mogelijk aan te laten sluiten op de wensen van onze klanten starten wij op 8 mei, met 8 ondernemers, aan een pilot van 8 weken. In die 8 weken helpen wij de deelnemers aan de pilot persoonlijk met het bouwen van hun online onderneming, inclusief website én instructies voor social media, e-mail marketing en noem maar op! Helemaal gratis! Want wij willen ook leren van onze deelnemers aan deze pilot. Wil je hier meer over weten? Meedoen aan de pilot? Of op de hoogte blijven van het definitieve platform wat wij na de zomer gaan lanceren? Kijk dan op www.virtualflow.nl!”

Dat waren alle 4 de virtuele helden heb jij ook interesse in dit half jaartraject stuur mij dan een mailtje! info@franciskeek.nl

Francis

Chat openen
1
Hulp nodig?
Hoi kan ik je ergens mee helpen?