+31 6 23 12 93 82 info@franciskeek.nl

De 5 meest gemaakte Facebook advertentiefouten en hoe je deze voor je klanten kunt voorkomen.

Waarschijnlijk heb jij het al gezien maar morgen (17 oktober) om 11.00 uur faciliteer ik een Facebook adverteren webinar voor VA’s en wordt gegeven door Wendy Kerssens.

Doe je mee?

Je kunt je nog aanmelden op https://attendee.gotowebinar.com/register/6111113492833238532  

In het webinar leer je welke 5 fouten er het meest gemaakt worden met Facebook adverteren en hoe je deze voor je klanten kunt voorkomen. Ook leer je een aantal technieken om meer rendement uit de Facebook advertenties van jouw klanten te krijgen (en stiekem ook van die van jezelf). En dit gaat veel verder dan alleen het invullen van wat interesses en leeftijdskenmerken. Na dit webinar:

  • Maak jij nooit meer de meest gemaakte advertentiefouten
  • Weet jij hoe jij je ideale klant gericht kunt bereiken via Facebook adverteren
  • Kun jij jouw klanten adviseren over hoe Facebook campagnes

Over Wendy Kerssens

Wendy Kerssens is een online marketingaddict met een voorliefde voor Facebook adverteren. Zij wil ondernemers, die mensen met hun business relaxter, gezonder of gelukkiger maken, helpen om online beter zichtbaar te worden. Zij is naast ondernemer ook mamma van Sam, gek op hardlopen en vakanties.

Je kunt bij Wendy terecht voor Facebook advertentiecampagnes, Facebook Marketing trainingen en voor een online training over Facebook adverteren waarmee jij je business online beter zichtbaar kunt maken.

Tot morgen!

Francis

Chat openen
1
Hulp nodig?
Hoi kan ik je ergens mee helpen?